Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sergio Ramos az MLS-ben folytathatja pályafutását – sajtóhír

Amerikai sajtóhírek szerint a spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla csapatában futballozó Sergio Ramos az MLS-ben folytathatja pályafutását.

 (Photo By Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images)

A The Athletic információi szerint az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő San Diego FC előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sevilla spanyol védőjével, Sergio Ramosszal.

Az üzletről még nincs megállapodás, de az elvárások szerint Ramos kiemelt játékos (Designated Player) lenne, ha aláír. Ramos a nyáron szabadügynök lesz, miután lejár a szerződése a Sevillával, és várhatóan nem hosszabbít szerződést gyermekkori klubjával.

A helyzetről tájékoztatott forrás szerint Ramosnak a 2025-ben az MLS-ben debütáló San Diego mellett más ajánlatai is vannak világszerte.

A 38 éves játékos a labdarúgás történetének egyik legtöbb trófeát szerző védője. A Real Madriddal négy Bajnokok Ligája-trófeát, valamint öt La Liga-címet nyert. A Madridból való távozása után két francia bajnoki címet nyert a PSG-vel, idén pedig visszatért a Sevillához, ahol eddig 34 alkalommal lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve, mindannyiszor kezdőként.

Ramos 180 válogatottságot szerzett a spanyol válogatottban, és kulcsszerepet játszott a csapat történelmi sorozatában, amelyben megnyerte a 2010-es világbajnokságot és a 2008-as és 2012-es Európa-bajnokságot.