Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: az Olasz Kupa döntő után dől el Massimiliano Allegri sorsa! – sajtóhír

Rudy Galetti információi alapján az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus vezetői az Olasz Kupa döntőt követően ülnek le Massimiliano Allergivel…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Rudy Galetti értesülései szerint a Juventus vezetősége kész felbontani Massimiliano Allegri kontraktusát. A felek az Olasz Kupa finálé után ülnek le, hogy megvitassák a tapasztalt szakemberrel a szerződés felbontására vonatkozó térítési díjat. Hírek alapján Allegri helyére az első számú kiszemelt a Bologna trénere, Thiago Motta, de Antonio Conte esetleges visszatéréséről szintén lehetett olvasni az elmúlt hetekben, aki a Napolinál is jelölt a kispadra a következő szezontól. 

Massimiliano Allegri 2021 nyarán tért vissza a Juventus élére, a klub azóta nem nyert trófeát, viszont ebben a szezonban erre megvan az esély, hiszen szerdán, azaz ma este az Atalantával játszik az együttes Olasz Kupa döntőt. A Bajnokok Ligájában biztosan ott lesz a torinói alakulat a következő idényben. Allegri első ciklusa 2014-2019-ig tartott, ebben az időszakban öt bajnoki címet és négy Olasz Kupát nyert a Juve, emellett két BL-döntő is játszott ekkoriban a csapat.