Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “Soha nem jártam egyedül!”

Liverpoolban a mostani hétvége természetesen Jürgen Klopp búcsújáról szól, a német menedzser ugyanis ma délután egy Wolverhampton Wanderers elleni hazai bajnoki találkozóval elköszön az Anfield Road-tól. A ‘búcsúmeccset’ megelőzően Klopp megható üzenetet írt a szurkolóknak, majd egy videóüzenetben is bejelentkezett – Elképesztő hangulat várható ma délután az Anfield-en (…) 

 

“Az első és legfontosabb, hogy vasárnap bajnoki mérkőzést játszunk! Egy pillanatra sem feledkezhetünk meg erről! Amióta Veletek vagyok, számos dolog történt már, ugyanakkor van egy íratlan szabályunk, mégpedig az, hogy a mérkőzés a kezdő sípszótól a záróig tart, a csapat pedig mindent el fog követni, hogy a Liverpoolnál felállított elvárásainkhoz képest a lehető legmegfelelőbb módon futballozzon!

Áldás számomra mindaz, amit közösen elértünk, ugyanakkor fontos kihangsúlyoznom, hogy mindennek az alapja egy stabil, kreatív és intelligens tulajdonosi kör volt. Izgatottan tekintek a klub jövőjére, hiszen tudom, hogy ez a pozitív szemlélet folytatódni fog, így biztos vagyok benne, hogy csak jó dolgokat hallunk majd a Liverpool FC-ről!

Végezetül Nektek, szurkolóknak, szeretettel és köszönettel tartozom! Mindazt amit tettünk, értetek volt! Sokszor hivatkoztam arra a szövegre, amit a Kop üzen nekünk: ‘egységben az erő”. Úgy gondolom, ez az a hit, amely a mindennapjainkat meghatározta.

Nagyon fontosnak tartom, hogy az utódom ugyan ezt a támogatást megkapja Tőletek, ennek minden előnyével! A vasárnapi mérkőzést követően csatlakozom hozzátok szurkolóként, remélhetőleg kivehetem mindebből a részemet!

Soha nem jártam egyedül.
Soha nem jársz majd egyedül.
A Liverpool FC soha nem jár majd egyedül.

Köszönettel és szerelttel:
Jürgen Klopp.”

– fogalmazott az 56 éves szakember, aki a klub által közzétett legújabb búcsúvideóban még hozzátette, hogy ‘az Anfield-en nem csak hogy otthon érzi magát, hanem otthonra is talált’.

 

A Liverpool – Wolverhampton találkozót vasárnap délután 17:00-kor a Spíler 2 élőben közvetíti majd!

 

(Borítókép: Photo by Nikki Dyer – LFC/Liverpool FC via Getty Images)