Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: megállapodott rutinos középpályásával a Real Madrid! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese megállapodott Luka Modriccsal a szerződése meghosszabbításáról.

(Photo by Borja B. Hojas/Getty Images)

A spanyol sajtó legfrissebb beszámolója alapján megszületett a megállapodás a Real Madrid és Luka Modric között az aranylabdás játékos szerződésének meghosszabbításáról. Korábban arról szóltak a pletykák, hogy a horvát középpályás távozni fog a “Királyi Gárdától”, mivel a korábbi évekhez képest jóval kevesebb játéklehetőséghez jut. Való igaz, Modric ebben a szezonban 44 meccsen “csak” 2222 percet tölthetett a pályán, de ez is elég volt számára, hogy 2 gólt és 8 gólpasszt jegyezzen. A források szerint ugyanakkor a 38 éves játékos átbeszélte a helyzetét Carlo Ancelottival, és a megbeszélés, valamint Toni Kroos bejelentése következtében úgy döntött, hogy szeretne még egy szezon erejéig a csapatnál maradni, ennek érdekében pedig hajlandó bármilyen fizetéscsökkentésbe belemenni. A beszámolók alapján a felek között nemrég meg is született az egyesség, így a Real Madrid bármikor bejelentheti a hosszabbítást.

Luka Modric 2012 nyarán került  a Real Madrid csapatához a Tottenhamtől. A klub színeiben azóta 532 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 39 gólig és 86 gólpasszig jutott. A horvát középpályás eddig összesen 24 trófeát nyert a Real Madriddal.