Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: nem játszhat a döntőben a Real Madrid középpályása! – Hivatalos

Nem épült fel a sérüléséből, így nem léphet pályára a jövő szombati, Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája fináléjában a Real Madrid középpályása, Aurélien Tchouaméni.

(Photo by Maria de Gracia Jiménez/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A Real Madrid menedzsere, Carlo Ancelotti pénteken tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a francia középpályás biztosan nem fog felépülni a sérüléséből a Bajnokok Ligája fináléjáig, így nem léphet pályára a jövő szombati, Londonban rendezett döntőben, ahol a Borussia Dortmund lesz a “Királyi Gárda” ellenfele. Az olasz mester hozzátette azt is, hogy Tchouaméni fáradásos törése némileg lassabban gyógyul a vártnál, így erősen kérdésessé vált, hogy ott lehet-e a nyári Európa-bajnokságon, de Ancelotti szerint a francia játékos keményen dolgozik annak érdekében, hogy részt vehessen a kontinensviadalon.

A 24 éves középpályás a Bayern München elleni elődöntő visszavágóján sérült meg. Tchouaméni ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 38 meccsen kapott lehetőséget 2809 perc erejéig, ez idő alatt pedig 3 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.