Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

35 éves edzőt nevezett ki az argentin első osztályú csapat – HIVATALOS

Az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő Defensa y Justicia új szakembert nevezett ki megüresedett kispadjára…

Az argentin élvonalbeli Defensa y Justicia új vezetőedzője Francisco Meneghini lett, aki a néhány héttel ezelőtt távozott Julio Vaccari pozícióját töltheti be a folytatásban.

A 35 éves tréner nem rendelkezik jelentős játékos-tapasztalatokkal, annak idején először Marcelo Bielsa stábjában dolgozott a chilei válogatottnál, majd utódja, Jorge Sampaoli munkáját is segítette. 2016 és 2017 között Sebastián Beccacece asszisztense volt az Halcónnál, majd első vezetőedzői megbízatásai alatt chilei csapatokat vezetett: több ízben volt az Unión La Calera edzője, de irányította az Audax Italiano és az Everton Vina del Mar csapatait is, utóbbitól márciusban távozott.

A Defensa három forduló alatt egyetlen pontot szerzett a Liga Profesional új kiírásában, a Copa Sudamericana csoportköréből pedig már biztosan nem juthat tovább.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!