Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: a másodosztályból igazolt hátvédet a Kecskemét – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Kecskeméti TE bejelentette első nyári igazolását…

 

A Kecskeméti TE hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a csapat szerződtette a másodosztályú Kazincbarcika tehetséges hátvédjét, Papp Milánt.

A 22 éves védő fiatalon a Puskás Akadémia játékosa volt, egészen az NB III-ig jutott, majd kölcsönben a Csákvár színeiben debütált a másodosztályban. Papp ezt követően a Fehérvár második csapatánál szerepelt a harmadosztályban, majd az NB II-es ETO FC Győrt erősítette, legutóbb pedig a Kazincbarcika labdarúgója volt. Az előző idényben 27 mérkőzésen lépett pályára, és hátvéd létére öt gólt és négy gólpasszt jegyzett eddig az NB II-ben 59 pályára lépés alatt.

“Minden gyerek ezért kezd el futballozni, hogy az a bizonyos NB I-es kapu megnyíljon egyszer előtte. Ezért rengeteget dolgoztam, voltak ebben nehézségek és pozitív élmények is a hosszú út során. Nagyon várom már ezt a lehetőséget. Nem úgy tekintek rá, hogy most már hátra is dőlhetek, mert megvannak a céljaim, de ez egy olyan mérföldkő, amire mindig emlékezni fogok. Nagyon szimpatikus volt már külső szemmel is a KTE, egyrészt azért, mert szinte csak magyar játékosokkal dolgozik klub, másrészt nagyon sok játékos kapta meg a lehetőséget úgy, hogy előtte alacsonyabb osztályokban játszott, itt aztán megmutatták azt, hogy igenis az NB I-ben a helyük. Ami döntő volt emellett, hogy a sportigazgatón, a vezetőedzőn és mindenkin úgy éreztem, hogy engem akarnak. Kialakult egy kölcsönös bizalom, ami ilyenkor elengedhetetlenül fontos. Többen bebizonyították már itt előttem, hogy ez egy járható út, nekem is motiváció ez” – mondta Papp Milán.