Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Kerkezék véglegesítették a válogatott csatár szerződését! – hivatalos

A Kerkez Milost is a soraiban tudó Bournemouth együttese máris megkezdte a felkészülést az új idényre, már ami az átigazolásokat illeti: az angol klub ugyanis véglegesítette a török válogatott csatár Enes Unal szerződtetését.

 

A 27 esztendős játékos a tavasszal került kölcsönbe Kerkezékhez, ahol ideális kiegészítést jelentett az ihletett szezont futó Dominic Solanke mellett/mögött: Ünal 16 bajnokin és 1 FA-kupa találkozón 2 gólt illetve 2 gólpasszt jegyzett Angliában, ám elsősorban megalkuvást nem tűrő stílusával és munkamoráljával győzte meg a Andoni Iraola vezetőedzőt, hogy hasznos tagja tud lenni a csapatnak.

A Bournemouth 16,5 millió euró ellenében, 4 évre szerződtette a 33-szoros török válogatott játékost.

“Hálás vagyok azért, hogy kipróbálhattam magam a Premier League-ben, és helyt tudtam állni a Bournmeouth-nál. Számomra egy jó teszt volt a tavasz! Örülök a szerződés véglegesítésének, izgatottan várom a folytatást, hiszen remek csapatot és közösséget alkottunk!” – idézi az angol csapat honlapja Enes Ünalt, aki a török válogatottal készülhet a rövidesen kezdődő nyári Európa-bajnokságra is.