Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United megválna Jadon Sanchótól – sajtóhír

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő manchesteriek mindenképpen értékesíteni akarják Jadon Sanchót.

(Photo By Ricardo Larreina/Europa Press via Getty Images)

A BBC Sport értesülései szerint a Manchester United átadólistára tette Jadon Sanchót, akinek a nyakába egy 40 millió fontos (~47 millió euró) árcédulát tűztek. A forrás úgy tudja, hogy a 24 éves játékosnak mindenképpen távoznia kell, függetlenül attól, hogy ki lesz a jövőben a vezetőedző, mert már a vezetőséggel is megromlott a kapcsolata, nem csak Erik ten Haggal.

Sancho 2021-ben igazolt a Manchester Unitedhez a Borussia Dortmundtól 85 millió euróért cserébe. Óriási reményekkel érkezett az Old Traffordra a támadó, azonban nem jöttek be a számításai Erik ten Hag érkezése után, így többnyire csak a padot koptatta és januárban elfogadta egykori együttesének a BVB-nek a kölcsönszerződését. A dortmundi alakulatnál újra magára talált, azonban a “Vörös Ördögök” a formába lendülését követően sem számolnak vele. A hírek szerint a Borussia Dortmund szeretné leigazolni Sanchót, azonban a meghatározott összeget biztos nem fizetik ki érte.