Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wrexham: sztárigazolással folytatódhat a hollywoodi történet! – sajtóhír

Egészen elképesztő hírek láttak napvilágot az angol negyedosztályt (League Two) egy éves tagság után sikerrel abszolváló, a nyártól már a harmadik vonalban (League One) szereplő Wrexham AFC kapcsán. A két Hollywoodi-i sztár Ryan Reynolds és Rob McElhenney által felfuttatott walesi csapat ugyanis a szó legszorosabb értelmében vehető bombaigalást tervezget.

 

Az elmúlt napokba kapott szárnyra az a híresztelés, mely szerint a Reynolds és McElhenney továbbra sem akar lassítani, a Wrexham megerősítését nem mással, mint a walesi ikonnal, Gareth Bale-lel tervezték el.

A 2023 januárjában visszavonuló, korábbi 111-szeres válogatott klasszis már személyesen is kapott üzenetet a Wrexham amerikai tulajdonosaitól, akik eltökélték, hogy rábírják a még csak 34 esztendős klasszist, hogy hagyjon fel a visszavonulásával, és újra aktivizálja magát.

A BBC Sport készített is egy interjút Rob McElhenney-vel, aki elismerte, hogy ajánlatuk valós – még ha nem is tűnik visszautasíthatatlannak.

“Gareth Bale szerződtetése technikailag egy lehetőség a számunkra. Már régebb óta felmerült köztünk az ő neve. Ha csak egy vagy két alkalommal jönne el edzésre, akkor is helyet találnánk neki a csapatban – Még ha 10 percekre is. Hagynánk golfozni, hagynánk kikapcsolódni. Wales a világ leggyönyörűbb országainak egyike, ezt ő is tudja!” – fogalmazott McElhenney, aki tulajdonostársával eddig amibe belefogott, az arannyá vált a Wrexham kapcsán…Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

 

(Borítókép: Photo by MI News/NurPhoto via Getty Images)