Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Chile sima győzelmet aratott Paraguay ellen – videóval

A jövő pénteken rajtoló Copa Américára való felkészülés jegyében szerdára virradóra Chile és Paraguay csapott össze egymással…

(Photo by Marcelo Hernandez/Getty Images)

Magyar idő szerint a szerda hajnali órákban Chile 3-0-s győzelmet aratott a Paraguay elleni felkészülési mérkőzésen Santiago de Chilében. Ricardo Gareca csapata az első negyedóra végén tulajdonképpen az első valamire való támadásából magához ragadta az előnyt, miután Suazo bal oldali bejátszásából Victor Dávila egy látványos fejessel volt eredményes a tizenegyespont magasságából. A chileiek ezt követően is lendületben maradtak és több veszélyes támadást vezettek. A játékrész második felében Paraguay is egyre többször került helyzetbe, ám a 37. percben mégis a hazaiak növelték tovább a vezetésüket, Suazo bejátszásából Victor Dávila újabb gólt fejelt, ezúttal az ötösön belülről volt eredményes. Az első játékrész végén a házigazda 2-0-ra vezetett. Chile a szünet után is nagy lendülettel rohamozott, és néhány perc után Valdes lekészítéséből a frissen becserélt Eduardo Vargas egy közeli találattal tovább növelte a különbséget. A hátralévő játékidőben Paraguay hiába próbálkozott, nem tudott szépíteni, így Chile sima győzelmet aratott.

Chile – Paraguay 3-0 (2-0)
Gólszerzők: Dávila (17., 37.), E. Vargas (53.), ill.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!