Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: a Bundesliga legutóbbi idényének sztárcsatárát szerződtetnék! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Bajnokok Ligája döntős, nemrég edzőt váltó Borussia Dortmund együttese is szemet vetett a Vfb Sttuttgart kiválóságára, Serhou Guirassy-ra.

 

A transzfer-guru, Fabrizio Romano is megerősítette a Dortmund érdeklődését, kiemelve, hogy a dortmundiak szeretnék kihasználni, hogy Guirassy szerződésében szerepel egy 17,5 millió eurós záradék (Úgy, hogy a csatár piaci értékét jelenleg ennek több mint duplájára, 40 millió euróra taksálják – forrás: Transfermarkt).

A BVB szándékát jól jelzi az is, hogy Romano szerint már konkrét megkeresés is történt Guirassy felé, akinek vázolták a dortmundi projektet, és persze már a Stuttgart is értesült a bajnoki rivális szándékáról.

A 28 esztendős guineai válogatott kiválóság, aki a mögöttünk hagyott Bundelsiga-idényben 28 bajnokin 28 gólt jegyzett, elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a Vfb Stuttgart rég látott magasságokba jutott: a csapat a második helyen végzett a bajnokságban, jövőre a Bajnokok Ligája főtábláján lesz érdekelt – Utóbbi miatt persze nehezítheti Guirassy kérőinek helyzetét, hogy minden bizonnyal nem szeretnének a Vfb-nél sem megválni a csapat értékeitől.