Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Sofyan Amrabat nem akar visszatérni a Fiorentinához – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) Manchester Unitednál kölcsönben futballozó Sofyan Amrabat nem akar visszatérni olasz csapatához, a Fiorentinához.

 (Photo by Visionhaus/Getty Images )

The Athletic információi szerint a Manchester Unitedben kölcsönben lévő Sofyan Amrabat közölte a Fiorentinával, hogy nem akar visszatérni a klubhoz a jövőjét övező bizonytalanság közepette.

A Manchester United az előző évi nyári átigazolási ablak utolsó napján 8,5 millió fontos kölcsönszerződéssel igazolta le Amrabatot a Fiorentinától. A kontraktusban 20 millió eurós vásárlási opció található, plusz 5 millió eurós bónusz, ezzel véglegessé téve a szerződtetését. Ez e hónap végén jár le.

“Tudom-e már, hogy mit fogok csinálni jövőre?”

mondta Amrabat a Ziggo Sportsnak még az FA-kupa-döntő után.

“Nem, de még beszélgetni fogunk. A maradás mindenképpen egy opció.”

Amrabat a 2022-es világbajnokságon lenyűgöző teljesítményt nyújtott Marokkóval, de az elmúlt szezonban nem tett túl nagy benyomást a Unitednél: mindössze 17 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve. A 27 éves játékos azonban kezdőként lépett pályára a United utolsó négy mérkőzésén, köztük a Manchester City elleni FA-kupa-döntőben.