Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Frissen feljutó olasz csapatba igazolt Andrea Belotti – HIVATALOS

Az olasz labdarúgó-bajnokságba (Serie A) feljutó Como 1907 csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy leigazolták Andrea Belottit. 

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

A frissen feljutó Como csapata megerősítette, hogy leigazolta az AS Roma csatárát, Andrea Belottit. A játékos kétéves szerződést írt alá új klubjánál, és a hírek szerint 4 millió eurót fizettek érte a fővárosiaknak.

Belotti az előző szezon második felét már a Fiorentinánál töltötte kölcsönben, ahol 24 meccsen 4 alkalommal volt eredményes. Az AS Romába 2022 nyarán érkezett ingyen a Torinótól, ahol az ott töltött 1,5 éve alatt minden sorozatot figyelembe véve 68 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 10 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.

“Azért választottam a Como 1907-et, mert nagy hatással volt rám az edző és a tulajdonosi csoport által bemutatott projekt”

– mondta Belotti a klub hivatalos honlapjának.

“Amikor az edzővel beszéltem, megosztotta velem a futballról alkotott elképzeléseit, az egyes mérkőzésekhez való hozzáállását. Ez kulcsfontosságú volt számomra, mert az edző mentalitása megegyezik az enyémmel. Minden megvan benne, ami a sikerhez szükséges.”

Belotti július 1-jén írja alá új szerződését a Comónál.