Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért nevelőklubjához a Liverpool rutinos játékosa – HIVATALOS

Az angol élvonalat erősítő (Premier League) Liverpool hálóőre, Adrián visszatért a spanyol labdarúgó-bajnokságba (La Liga) egykori klubjához.

A Real Betis hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy leigazolták a Liverpool lejáró szerződésű kapusát, Adriánt. A rutinos spanyol portás ennek következtében ingyen csatlakozott nevelőegyesületéhez, akikkel egy rövid távú, 2026-ig szóló kontraktust írt alá.

Adrián a Betisben nevelkedett egészen kicsi kora óta, a klub első számú keretébe 2012-ben került fel. Mindössze egyetlen szezont követően a West Ham csapatához igazolt, ahonnan 6 szezon után távozott és a Liverpool játékosa lett. A “Vörösöknél” rendre második vagy harmadik számú opció volt a kapusok között Jürgen Kloppnál, így minden versenysorozatot figyelembe véve nem meglepő, hogy összesen 26 mérkőzésen védhette az angol sztárcsapat kapuját.

A 37 éves hálóőr a Liverpoolal egyszeres angol bajnoknak mondhatja magát, de nyert a csapattal egy FA-Kupát, két Ligakupát, egy klubvilágbajnoki címet és egy-egy angol illetve UEFA-Szuperkupát is.

Borítókép: Playmaker/MB Media/Getty Images