Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Angliából érkezhet az új támadó – Sajtóhír!

Újabb név került az átigazolási kalapba Barcelonában. A legújabb hírek szerint a katalánok szemet vetettek az angol Newcastle United spanyol támadójára, Ayozé Perezre.

(Kép: nufcblog.com)

Az FC Barcelona nincs könnyű helyzetben, amikor új támadót keres. Az éppen aktuális jelöltnek ugyanis biztosan megfordul a fejében, hogy alapvetően kevés lehetőséghez juthat majd Messi – Suárez – Neymar mögött.
Egyértelmű, hogy a klubnak nem könnyű megtalálni azt a játékost, aki egyrészt bele is illik a Barca elképzeléseibe, másrészt el is fogadja a háttérszerepet.
A hírek szerint a katalánok a nyár hátralévő részében gőzerővel kutatnak egy ilyen futballista után.

Spanyol és angol lapértesülések egyaránt állítják, hogy a Barca figyelme a napokban az angol Newcastle United spanyol támadója, Ayozé Perez irányába fordult. A 24 születésnapját pénteken ünneplő játékos piaci értéke 10 millió euró körül mozog, ráadásul egy esetleges klubváltást könnyíthet, hogy Perez jelenlegi kenyéradója a következő szezont mindössze az angol másodosztályban kezdheti.

Az AS megemlíti, hogy Ayozé Perezt a Barca már 2014-ben is szerette volna leigazolni Tenerife együttesétől, csakhogy a játékos inkább az angolok ajánlatát fogadta el. A madridi sportnapilap azt is tudni véli, hogy a Newcastle kész meghallgatni ajánlatokat Perezért, ám vélhetően 18 millió euró körüli összeget kérhet egyik legjobbjáért cserébe.

Nagy Ákos