Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli jövőbeli legendája nem gondol a távozásra

A minap egy interjúban a többek közt angol klubok által is szívesen látott Napoli-szélső gyakorlatilag hűséget fogadott szülővárosa csapatának, nevelőegyesületének…

“A 24-es mezszámot viselem, igazi szerencseszám nekem, a feleségem is ezen a napon született, és eddig annyiszor szerencsét hozott. Remélem, hogy egyszer visszavonultatják majd Nápolyban.”

A Napoli történetében eddig kizárólag Diego Maradona 10-es mezszáma került visszavonultatásra.

A 27 éves Insigne gyermekkori álma volt, hogy a Napoliban játsszon, amely alacsony termete miatt sokáig úgy tűnt, hogy nem valósulhat meg (jelenleg is csak 163 cm magas), végül 2009-ben kötött profi szerződést az első csapattal, három szezonban kölcsönben szerepelt, 2012 óta viszont kirobbanthatatlan a Napoli keretéből és rendszerint kezdőcsapatából egyaránt.

Insigne a két évvel ezelőtti szezonban 20 góllal zárt, összességében pedig 73-szor volt eredményes a csapat színeiben, vagyis amennyiben további éveken át szolgálja hűségesen szeretett csapatát, hamarosan akár Diego Maradona (115) egykori, ill. Marek Hamsík jelenlegi (121) klubrekordját is megdöntheti.