Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Mourinhóval nevetség tárgya voltunk!”

Mint azt, tudjuk Ole Gunnar Solskjaer érkezésével hatalmasat fordult a világ a Manchester Unitednél. Legutóbb a “vörös ördögök” középhátvédje, Phil Jones a Fulham elleni győzelmet követően igyekezett összefoglalni, hogy  szerinte pontosan miről is van szó.

(Kép: goal.com)

“Egyszerűen mindenki rajtunk nevetett. Nehéz időszak volt a klubnak, a játékosoknak és a szurkolóknak egyaránt.” – idézi a goal.com az MU-val a napokban szerződést hosszabbító angol válogatott játékost.

“Most már mindenkinek komolyan kell vennie bennünket! A szezon elején a nevetség tárgya voltunk, most viszont ez már egyáltalán nincs így! Az elmúlt 10-12 meccsünkön ezt be is bizonyítottuk, ahogyan azt is, hogy folyamatosan fejlődünk. Nincsenek illúzióink, de mindannyian érezzük, hogy jó irányba tartunk!”  – Folytatta Jones.

“Fontos számunkra, hogy ott legyünk az első négyben. Úgy gondolom azzal, hogy most odaértünk, üzenetet is küldtünk mindenkinek, hogy igen is számolni kell velünk. Tovább akarunk fejlődni, és pontokat gyűjteni. A sportban különösen fontos a kiegyensúlyozottság. Nem kérdés, nehéz időszak előtt állunk, de azt hiszem, egy profi profi játékos az ilyen mérkőzéseket várja igazán! Nincs ez másképp nálunk sem!” – Tette még hozzá a hátvéd, akinek szavaiból azért kitűnik, hogy az MU bizony készen áll a PSG elleni keddi csúcsmeccsre.