Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Újfent terítéken Griezmann szerződtetése?

A Liverpool elleni katasztrófával felérő Bajnokok Ligája kiesés alaposan  megkongatta a vészharangokat az FC Barcelona háza táján. Mindez nagy jövés-menést jelenthet átigazolási fronton a nyáron.

(Kép: as.com)

Így került terítékre újra Antoine Griezmann. A katalánok által az elmúlt nyáron is körbeudvarolt klasszis állítólag idén már nem mondana ‘Nem’-et egy Barca-ajánlatra.

Olyannyira nem, hogy a La Parisien című francia napilap szerint még fizetése csökkentésébe (ez most 23 millió euró évente a – szerk.) is belemenne, csakhogy a Camp Nouban kezdhessen a következő idényt.

A La Parisien szerint ráadásul Griezmann új Atléticós szerződésének van egy olyan pontja, hogy a Barca a 200 millió eurós kivásárlási ár töredékéért, nagyjából 120 millióért viheti a világbajnok támadót.

Mindeközben a spanyol médiában is sorra jelennek meg a Griezmann és a Barca házasságáról szóló híresztelések. Például a spanyol televíziós programban, a Jugones-ben már hetekkel ezelőtt elhangzott, hogy Griezmann ügynökei újra a Barcával egyeztetnek.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket…