Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Megegyeztek, Griezmann érkezik! – Sajtóhír

Katalán sajtóértesülések szerint az FC Barcelona megegyezett az Atlétic Madriddal arról, hogy Antoine Griezmann a nyártól Barcelonában futballozik majd.

(Kép: as.com)

Régóta hallani a Barca és Griezmann házasságáról. A legújabb hírek szerint a francia klasszis barcelonai szerződését pusztán az Atlético késlelteti, ugyanis a felek mindenben megállapodottak egymással.

Legalábbis erről ír a katalán Sport című napilap, melynek beszámolója szerint a Barca kifizeti majd Griezmann július elejétől számított 100 millió eurós kivásárlási árát, és még ezen felül 15-20 millió eurót is utal az Atlético számlájára. A Sport szerint Griezmannak a “matracosok” jobb feltétekkel kínáltak szerződést, mint a Barca, csakhogy a francia játékos már döntött, és 5 évre aláír a Camp Nouban. A Sport azt is tudni véli, hogy Griezmann a 7-es mezben játszik majd a katalán fővárosban.

A madridi lapok közül az AS is említi a Griezmann-megállapodást, hozzátéve, hogy egyedül az Atléticón múlik a transzfer, hiszen a Barcánál szeretnék minél előbb nyélbe ütni az üzletet. Így, ha csak a katalánokon múlna,  még a nyári világbajnokság előtt bejelentenék Greizmann érkezését.