Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juve: orvosin az argentin tehetség!

Nem tétlenkedik a nyári átigazolási időszak folyamán a bajnoki címvédő és egyben rekordbajnok Juventus. A torinói gárda már többek között bejelentette Gianluigi Buffon visszatérését, valamint az új ‘arcok’ között ott van Aaron Ramsey és Adrien Rabiot is. Ma újabb igazolást jelenthet be a Juve az ifjú Cristian Romero személyében, amennyiben az argentin tehetség átesett az orvosin…

A Juventus hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy megérkezett az orvosi központba a Genoa ifjú hátvédje, az argentin Cristian Romero. Amennyiben sikeresen átesett a vizsgálatokon, akkor értelemszerűen a tehetséges védő aláírhatja ötéves szerződését új csapatával. A hírek azonban arról szólnak, hogy Romero a 2019/2020-as idényt még nem a Juventus színeiben fogja tölteni, hanem az állandó játéklehetőség miatt kölcsönbe fog kerülni. 

Cristian Romerot tavaly nyáron igazolta le a Genoa közel 2 millió euró ellenében. Az argentin hátvéd idővel az olasz klub meghatározó tagjává nőtte ki magát, teljesítményére pedig felfigyeltek a liga nagyobb csapatai. Az előző idény során 27 bajnokin lépett pályára Romero.