Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: “Nem érdemes felfújni ezt az egészet CR körül!”

Sok-sok kritikát kap az eltiltással is fenyegetett Cristiano Ronaldo a hétvégi viselkedése miatt. Az ellentáborban persze sokan meg is védik a portugál szupersztárt. Így tett Ramón Calderón, a Real Madrid korábbi elnöke is. 

(Kép: as.com)

Az egykori sportvezető szerint sikerült ezt az egész történetet alaposan felfújni.

“Teljesen normális volt, ahogyan reagált. A futball legnagyobbjai különösen nem örülnek annak, ha csereként kell elhagyniuk a pályát.” – Idézi az olasz Calciomercato.it Calderónt.

“Másokkal is megtörtént már hasonló. Tökéletesen emlékszem ugyan ilyen esetre Ronaldo Nazario (Aki esetleg így nem tudná, a brazil csatárzsenire gondolt – a szerk.) esetében is. Ő még egy barátságos mérkőzésen is kezdeni akart! Abszolút meg tudom érteni ezt a helyzetet.” – Így a blancók korábbi elnöke, aki szerint a Juventus járt el helyesen azt illetően, hogy nem bünteti meg a klub CR-t.

“Nincs is miért megbüntetni. Beszélni kell vele, azok után, hogy megnyugodott. Nem szabad ilyenkor semmilyen felesleges, negatívan ható lépést meghozni!” – Tette még hozzá Calderón, kihangsúlyozva ezzel is, hogy szerinte valóban felesleges túllihegni a történteket.