Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Akár két évre is eltilthatják Cristiano Ronaldót – sajtóhír

Cristiano Ronaldo lecserélése az AC Milan elleni örökrangadón nagyobb figyelmet kapott, mint maga a mérkőzés. A legutóbbi hírek szerint komolyabb visszhangja is lehet az ügynek, amire a korábbi olasz válogatott játékos, Antonio Cassano hívta fel a figyelmet. 

Forrás: dnaindia.com

Antonio Cassano az olasz Tiki-Taka című tv-műsorban beszélt Cristiano Ronaldo lecseréléséről az AC Milan elleni bajnokin. A korábbi játékos egy személyes történetet osztott meg, amikor még az AS Roma futballistájaként egy Lazio elleni bajnoki alkalmával idő előtt akarta elhagyni a Stadio Olympicót, de ezt végül nem tette meg, mert felhívták rá a figyelmét, hogy ez akár két éves eltiltással is járhat.

Cristiano Ronaldót a mérkőzés 55. percében cserélte le Maurizio Sarri vezetőedző Paulo Dybalára, az argentin támadó pedig végül a győztes gólt is megszerezte a rangadón. A portugál ekkor dühösen levonult a pályáról, majd bement az öltözőbe, de egyes beszámolók szerint néhány perccel később a stadiont is elhagyta, ami viszont akár egy két éves eltiltást is vonhat maga után.

Arról, hogy Ronaldo valóban elhagyta-e a stadiont nincs hivatalos információ, így tényként sem lehet kezelni a hosszú eltiltást. Ha azonban valóban így történt, a napokban a bajnokság jelezni fogja, hogy vizsgálja az ügyet.