Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

20 millióért igazolhat csatárt a Chelsea – sajtóhír

Miután legfőbb kiszemeltjeik megszerzését illetően a Chelsea képtelen volt eddig előrelépést elkönyvelni, januárban Franciaországból készülnek támadót igazolni a londoni “Kékek”…

Több francia forrás is megerősítette, hogy a Chelsea együttese a januári átigazolási időszakban a francia bajnokság (Ligue 1) idei nagy felfedezettjét, Habib Diallót készül szerződtetni 20 millió euró ellenében a Metz csapatától, miután a londoniak vezetése által a közelmúltban kiszemelt támadók közül Jadon Sancho és Wilfried Zaha megszerzése is meghiúsult.

A 24 esztendős szenegáli válogatott csatár a Metz saját nevelésű játékosának számít, és azok után, hogy tavaly 26 (!) gólig jutott a másodosztályú feljutás alkalmával, jó formáját az élvonalban is tudja hozni, hiszen a bajnokság felénél már 10 találatot számlál a kiesés elkerüléséért küzdő csapat színeiben. A teljes bajnoki mezőnyben kizárólag Wissam Ben Yedder (AS Monaco, 12) és Kylian Mbappé (PSG, 11) volt nála többször eredményes.

Diallo szerződése a következő szezon végéig köti klubjához, így nyáron egyébként is számítana lehetne a csapatváltására, főleg ha a Mezt kiesne, kicsi rá az esély, hogy a PL-érdeklődés helyett mégis a Ligue 2-t választaná.