Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vihar Párizsban: „Mbappé? Kiváló játékos, jó a kapcsolatunk”

Újabb fontos győzelmet aratott tegnap este a Paris Saint-Germain együttese a francia bajnokság 23. fordulójában. A fővárosiak előnye immár tizenöt pontra hízott, a csak ma pályára lépő Marseille előtt. Jöjjön a győztes vezér nyilatkozata!

Thomas Tuchel a második idényét tölti a Paris Saint-Germain kispadján. Ugyan hazai terepen legyőzhetetlennek tűnnek, de a nemzetközi szint az már teljesen más tészta. Tudják ezt jól Párizsban is, és mivel közeleg a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, egyre többször merülhet fel gondolataikban a német klub.

Az a német klub, amelynek ráadásul most már csak a BL-re és a Bundesligára kell koncentrálnia, lévén tegnap este kizúgott a kupából a Werder Bremen ellenében. Erről a helyzetről, illetve a sajtó által talán csak felfújt, Kylian Mbappéval szembeni ellentétéről kérdezték tegnap Thomas Tuchel vezetőedzőt:

„Nem szabad csak a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája meccsre gondolnunk, akik ma ráadásul kiestek a német kupából. A döntő pillanatokban ma tévesztettünk, de az első hetven perccel elégedett vagyok. Nagyon agresszívak voltunk, legalább három vagy akár több gólt is szerezhettünk volna. Azonban csak kettőt lőttünk, és egy hiba miatt meg is tapasztaltuk a szenvedést. Kimpembe tévedett, naivan játszott. Persze mindez nem tette tönkre azt, amit a mérkőzés nagy részén tettünk. Mbappé kivételes játékost mutatott, jó a kettőnk közöttii kapcsolat.”

– üzent a kétkedő sajtónak, a német mester.