Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hihetetlen összeget állapított meg a Real Madrid a játékosáért!

A minap érdekes információi jelent meg a Real Madrid idei felfedezettjével kapcsolatban a világsajtóban, a “királyi gárda” ugyanis állítólag megállapította tehetséges játékosa eladási árát…

A Mirror a spanyol forrásaira hivatkozva úgy értesült, hogy a Real Madrid vezetősége 450 millió fontban (500 millió euró) határozta meg csapata erőssége, Federico Valverde esetleges eladási árát.

A 21 esztendős középpályást, akit a szigetországban egyszerűen már csak Steven Gerrardhoz hasonlítanak, leginkább a Manchester United szerette volna leigazolni a közelmúltban, azonban ezzel az őrült beárazással a “királyiak” alighanem biztosították tehetséges játékosuk jövőjét a Bernabéuban.

A 20-szoros uruguayi válogatott Valverdét a “blancók” 2016-ban igazolták le hazájuk patinás együttesétől, a Penaroltól. Ezt követően egy évet játszott tartalékok közt, a Real Madrid Castilla színeiben majd a 2017-2018-as idényt a Deportivo La Corunában töltötte kölcsönben. A tavalyi debütáló éve után pedig az aktuálisan futó évad során már állandó kezdőhelyet követelt magának, 22 bajnokin, valamint öt-öt Király-kupa-, és BL-mérkőzésen jutott lehetőséghez, és nem csak posztján vált kirobbanthatatlanná, hanem fiatal kora ellenére az egész Real húzóembere lett.

Valverde a számára a szakemberek hatalmas jövőt jósolnak, mindezt jó eséllyel a Realban futhatja be, hiszen szerződése 2025-ig köti őt a klubhoz, ezt az őrült összeget pedig bizonyára senki nem fogja megfizetni érte.