Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazília: Neymar akár még félre is érthetné a szövetségi kapitány szavait?

A brazil válogatott szövetségi kapitánya, Tite a France Footballnak adott legutóbbi interjújában némiképp érdekes gondolatokkal írta le Neymar fontosságát a selecao számára.

“Neymar egészen zseniális futballista, de talán nem pótolhatatlan! Emlékszem, a legutóbbi Copa előtt nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, hiszen nem számíthattunk rá. Talán a csapatunk igazi erejét és értékét az is mutatja, hogy nélküle sikerült nyernünk a tornán!” – Kezdte gondolatmenetét a seleceao kapitánya, aki mintha érezte volna, hogy némiképp félreérthető gondolatokba kezdett, ezért gyorsan váltott is.

“Amikor Neymar a válogatotthoz jön, mindig azon töprengek, hogyan is hozhatnám ki belőle a legjobbat, köré építve, egyensúlyban tartva a csapatot.” – Folytatta Titte.

“Úgy gondolom számára a legjobb a korábbi barcelonai pozíciója: A pálya bal oldaláról indulva. Elképesztően gyors, kreatív és labdabiztos játékos, aki rengeteg gólt szerez. Az eddigi legjobb formában futballozó Neymar, közel volt Cristiano Ronaldo és Lionel Messi szintjéhez. Ha jó passzban van, talán csak ők ketten állnak előtte. Pogbát, Griezmannt vagy Hazardot ugyanis nem láttam még olyan szinten futballozni, mint Neymart.” – Tette még hozzá a kapitány.