Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékosa eladásából finanszírozná a gólvágót a Real Madrid – sajtóhír

A legfrissebb spanyol sajtóértesülések szerint két létszámfeletti középpályását is eladhatja nyáron a Real Madrid együttese, a befolyt összegből pedig fiatal gólfelelőst vásárolnának…

A Mundo Deportivo beszámolója értelmében a Real Madrid csapatának nyári tervei közt szerepel Gareth Bale és James Rodriguez eladása, a kettejükért tervezett befolyó 100 millió eurós összegből pedig a “királyi gárda” megvenné a Borussia Dortmund ifjú gólgépét, Erling Haalandot.

A 19 éves norvég csatár a BVB színeiben a téli megvásárlása óta nyolc bajnokin 9 gólt szerzett, összességében pedig 11 meccsen 12-szer volt eredményes, így nem csoda, hogy felkeltette a madridiak érdeklődését, de számtalan Premier League-élcsapat is szívesen lecsapna a szolgálataira.

A kolumbiai középpályás októbertől januárig térdsérüléssel bajlódott, nem sokkal a kényszerszünet előtt jelentkezett ismét játékra, így az aktuális kiírásban mindössze hét spanyol bajnoki (La Liga) mérkőzésen léphetett pályára. Eközben a walesi szélső viszonya tavaly óta nem rendeződött a klubnál, a 2019-2020-as idényben mindösszesen 12 bajnokin és két BL-találkozón jutott szóhoz. Menet közben sérülések és formahanyatlások egyaránt nehezítették a dolgát, például 2020-ban mindössze három találkozón lépett pályára, de az egész szezonban csupán 18 tétmeccsen szerepelt.

Alighanem immár egyikükért sem hullajtanának könnyeket a Bernabéuban…