Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: meghosszabbították a szerződését, de a szezon végén távozik a középpályás – hivatalos

A Premier League-ben szereplő Liverpool csapata bejelentette, hogy meghosszabbította játékosa, Adam Lallana szerződését, és azt is, hogy utána elhagyja a klubot.

A Liverpool közleménye szerint Lallana jelenlegi szerződése idén június 30-án járt volna le, de egy hónappal, július végéig meghosszabbították a kontraktusát. Ennek köszönhetően befejezheti csapatával a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt szezont, amely jövő szerdán folytatódik. A bejelentésben viszont azt is nyilvánosságra hozták, hogy ezt követően elhagyja a klubot. A 32 éves középpályás így hat szezont követően távozik.

“Tudom, hogy sok klub szeretné megszerezni Adamet, és nagyra értékelem, hogy rendesen be akarja fejezni nálunk ezt az idényt. Nagyon fontos szerepe van a csapatban, és örülök, hogy számíthatok rá július végéig”

– jelentette ki a klub vezetőedzője, Jürgen Klopp.

Lallana 2014 nyarán a Southamptontól került a Liverpoolhoz, ahol minden sorozatot figyelembe véve 178 meccsen lépett pályára, ezeken pedig 22 gólt és ugyanennyi gólpasszt szerzett. Az angol játékos Bajnokok Ligáját, európai Szuperkupát és klubvilágbajnoki címet nyert a bajnoki cím jelenlegi várományosával.