Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női BL: kisorsolták a végső párosításokat

Péntek délben az UEFA kisorsolta a női Bajnokok Ligája 2020-2021-es kiírásának negyeddöntős párosításait és meghatározták a végső ágrajzot, mely során eldőlt, hogy a két magyar származású játékos csapata legfeljebb a döntőben találkozhat majd egymással…

Az európai labdarúgó-szövetség (UEFA) pénteki sorsolása eredményeként eldőlt, hogy a női Bajnokok Ligája az aktuális idény végén visszavonuló Jakabfi Zsanettet foglalkoztató Wolfsburg gárdája a Chelsea csapatával találkozik, míg továbbjutás esetében a Bayern München vagy a svéd Rosengrad várhat rájuk.

Eközben a magyar származású az évtized legjobb női labdarúgójának választott Marozsán Dzsenifer csapata, a címvédő Olympique Lyon az egyetlen még le nem játszott nyolcaddöntő győztesével találkozik, amely minden bizonnyal a szintén francia Paris Saint-Germain lesz, mivel az első mérkőzést 5-0-ra nyerték a Sparta Praha ellen. Az OL ellenfele az elődöntőben a Barcelona és a Manchester City csatájának továbbjutója lesz.

A negyeddöntős meccseket március 24-25-én, a visszavágókat március 30-án és április 1-jén rendezik, az elődöntő mérkőzéseit április 24-25-én, illetve május 1-2-án rendezik meg.

A női BL idei kiírásának fináléját május 16-án rendezik a svédországi Göteborgban.

Női Bajnokok Ligája, a negyeddöntők párosításai: