Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern Münchennél köthet ki a világbajnok középpályás! – sajtóhír

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a nyár folyamán a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern Münchennél köthet ki Julian Draxler. A világbajnok futballista szerződése az idény végén lejár a PSG-nél, ügynökei pedig már felkeresték a bajor klub vezetőségét.

A legfrissebb sajtóhírek szerint Julian Draxler kész visszatérni Németországba, miután a szezon végén lejár a szerződése a Paris Saint-Germainnél. A francia klub nem igazán erőlködött annak érdekében, hogy meghosszabbítsa a 27 esztendős középpályás kontraktusát, így Draxler ingyen távozhat a francia fővárosból. A korábban a Schalke és a Wolfsburg színeiben játszó futballista a Bundesligán belül a Bayern Münchenhez szeretne kerülni a Foot Mercato értesülései szerint. A világbajnok játékos megunta, hogy alig jut lehetőséghez a francia sztárcsapatban, ahol ebben a szezonban mindössze 9 bajnokin kapott helyet a kezdőben, ezért döntött úgy, hogy inkább új lehetőség után nézne. A beszámolók alapján a játékos ügynökei már fel is keresték a Bayern vezetőségét az üggyel kapcsolatban. A bajor klub számára kapóra jöhet az erősítés, pláne hogy átigazolási díjat nem kellene fizetniük a középpályásért cserébe.

Draxler 2017 januárjában került a PSG-hez, amelynek színeiben 167 találkozón lépett pályára. Ezeken a meccseken 24 gól és 36 gólpassz a mérlege. A párizsi csapattal eddig 13 trófeát nyert, de a szezon végéig ez a szám még gyarapodhat.