Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gyász: elbúcsúztak Puhl Sándortól

A szerdai napon szűk családi és baráti körben végső búcsút vettek a május 20-án elhunyt Puhl Sándor egykori játékvezetőtől

A szerdai napon a Szent István Bazilika altemplomában került sor szűk családi és baráti körben került sor Puhl Sándor elbúcsúztatására. A négyszer a világ legjobb játékvezetőjének választott egykori futballbíró azóta televíziós szakértőként és az MLSZ Játékvezetői Bizottságának alelnökeként tevékenykedett.

A szertartáson, amelyet Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök tartott, a Magyar Labdarúgó-szövetség vezetősége, így dr. Csányi Sándor elnök és Vági Márton főtitkár is részt vett. A labdarúgó-szövetség nevében Berzi Sándor alelnök mondott búcsúbeszédet.

A világhírű játékvezető, az 1994-es brazil-olasz vb-döntőt és az 1997-es Borussia Dortmund-Juventus BL-döntőt dirigáló magyar szakember 65 esztendős volt.

Ars poeticája az alábbi volt: “A játékvezetőnek az a küldetése, az a hivatása: a rá ruházott hatalommal élve hozzájáruljon ahhoz, hogy a játéktéren kívül tartózkodók a létező legjobban szórakozzanak.”

Nyugodjon békében!