Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gyász: elhunyt a világhírű magyar játékvezető

A Magyar Labdarúgó-szövetség csütörtöki tájékoztatása értelmében az egykori kiváló magyar játékvezető, Puhl Sándor 65 esztendős korában életét vesztette…

Az MLSZ csütörtöki tájékoztatása értelmében életét vesztette a világ korábbi legjobb játékvezetője, Puhl Sándor. A néhai sípmester többek közt világbajnoki döntőt és BL-finálét is vezetett karrierje során.

A világhírű játékvezető, az 1994-es brazil-olasz vb-döntőt és az 1997-es Borussia Dortmund-Juventus BL-döntőt dirigáló magyar szakember 65 esztendős volt. A Magyar Labdarúgó-szövetség Játékvezető Bizottságának alelnökét az MLSZ saját halottjának tekinti.

Ars poeticája az alábbi volt: “A játékvezetőnek az a küldetése, az a hivatása: a rá ruházott hatalommal élve hozzájáruljon ahhoz, hogy a játéktéren kívül tartózkodók a létező legjobban szórakozzanak.”

Családja csöndes és méltóságteljes gyászában osztozik a Magyar Labdarúgó-szövetség, egyben kéri a gyászolókat és a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben kérésüket: nem kívánnak nyilatkozni és a legszűkebb körű temetésről később intézkednek.