Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

100 milliót ajánlott a City Kane-ért – sajtóhír

A szigetországi sajtó legfrissebb értesülései szerint a Manchester City egy bizonyos összeget felajánlott a Tottenham elvágyódó klasszisáért, de ennél többet nem hajlandók fizetni érte…

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

A The Guardian információi szerint a Manchester City vezetősége 100 millió fontot hajlandó fizetni a Tottenham együttesének Harry Kane szolgálataiért cserébe, azonban a londoniak néhány hete 150 millió fontban határozták meg erősségük eladási árát.

A Spurs 27 esztendős saját nevelésű játékosa már a nyolcadik szezonját töltötte a londoniak első csapatában, és a 2017-2018-as szezonbeli 30, valamint az azt megelőző évben repesztett 29 gólos PL-szezonját mostanság már meg sem tudja közelíteni, sokak szerint azért, mert klubot szeretne váltani. Kane az utolsó három szezonjában többször bajlódott sérülésekkel is, kevesebb lehetőség jutott számára, így két évvel ezelőtt 17, tavaly 18, a legutóbbi kiírásban pedig 23 találatot jegyzett a bajnokságban.

Az angol válogatott kiválósága és a 2018-as vb-gólkirály ugyanakkor minden sorozatot figyelembe véve 336 mérkőzésen 221 gólt szerzett a Tottenham színeiben, amely mindenképpen tekintélyt parancsoló mutató.

Korábbi szigetországi sajtóértesülések szerint hazájából a Chelsea, a Manchester United és a Manchester City egyaránt szívesen látná őt soraiban.