Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megválna szélsőjétől a Chelsea! – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Chelsea együttese a nyáron megválna szélsőjétől, Callum Hudson-Odoitól. A londoni kékek számára a kölcsönadás és a csere is opció.

(Photo by Laurence Griffiths/PA Images via Getty Images)

A 90min legfrissebb értesülései szerint a Chelsea együttesének jövőbeni terveiben nem szerepel Callum Hudson-Odoi. A 20 esztendős szélső kevés lehetőséghez jutott Thomas Tuchel irányítása alatt, így a kölcsönadás és a csere is szóba jött a “Kékeknél”. A legújabb beszámolók alapján a Crystal Palace együttesénél köthetne ki Hudson-Odoi, amennyiben kölcsönbe kerülne. A végleges csere esetében a Chelsea Kingsley Comant szeretné megkapni érte a Bayern Münchentől. A bajorok két évvel ezelőtt minden követ megmozgattak Hudson-Odoi megszerzése érdekében, de végül nem valósult meg a transzfer. Nagy kérdés, hogy a német rekordbajnok a jelenlegi helyzetben, szeretné-e még az angol szélsőt a keretében tudni.

Hudson-Odoi eddigi pályafutása során 98 mérkőzésen lépett pályára a Chelsea színeiben, amelyeken 13 gólt és 16 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti a londoni alakulathoz. Piaci értékét 32 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.