Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Másik arcát mutatja meg a csapat”

A csapatáról az elmúlt hétvégi vereség után kritikusan vélekedő osztrák szakember a Ferencváros soron következő BL-selejtezője előtti sajtótájékoztatón fogadkozott…

 

A Ferencváros osztrák vezetőedzője, Peter Stöger a Slavia Praha elleni Bajnokok Ligája-selejtező előtt arról beszélt, hogy a hétvégi bajnoki vereségből miként tudnak kilábalni:

“Természetesen megbeszéltük ezt a csapattal, mindenki a hatása alatt volt a mérkőzésnek. Szombaton mi voltunk a jobbak, de nem tettünk eleget azért, hogy ezt bebizonyítsuk. Hetekkel ezelőtt teljesen más formát mutattunk, most újra meg kell mutatni a kvalitásainkat. Örülök, hogy a csapatommal a harmadik selejtezőkörben szerepelhetünk. Kiváló együttes az ellenfelünk, amely nagyon sokat fejlődött az elmúlt időszakban, ez nagyban köszönhető a vezetőedző munkájának is. Nehéz meccs vár ránk, a legjobb formánkat kell nyújtanunk ahhoz, hogy sikerrel tudjuk venni ezt a párharcot.”

A zöld-fehérek vezetőedzője a kedd esti sajtótájékoztató végén a csapat szurkolói felé is üzent: “szombaton mi is csalódottak voltunk, nem csak a szurkolók. Nekik nagyon szépen köszönjük a 90 percen át tartó buzdítást, amellyel a csapatot segítették! Szerdán egy másik arcát fogja mutatni a Ferencváros. A szombattal kapcsolatban egyetlen jó dolgot tudnék kiemelni, az pedig a szurkolás volt.”

A magyar és a cseh bajnok összecsapására ma este 20:00-tól kerül sor a Groupama Arénában.