Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Arrogánsan játszottunk…”

Ahogyan arról beszámoltunk, óriási meglepetésre a bajnoki címvédő Ferencváros csapata hazai vereséggel kezdte az OTP Bank Liga új idényét…

 

A Kisvárda elleni váratlan hazai vereség után a Ferencváros osztrák vezetőedzője, Peter Stöger kritikusan értékelte csapata teljesítményét a zöld-fehérek hivatalos honlapján:

“Csalódott vagyok a mai eredmény miatt. A fociban benne van a vereség, viszont az a stílus, amit ma a pályán mutattunk, az abszolút nem az a játék, amit látni szeretnék a csapattól. A jövőben mindenképpen több türelmet várok el a játékosoktól a pályán. Talán mondhatjuk, hogy egyéni hibák előzték meg a gólokat, viszont szerintem nem ez volt a legnagyobb probléma a mai mérkőzésen. Az volt a legnagyobb probléma, ahogy az első perctől kezdve felálltunk a pályára, nem játszottunk elég jól, nem játszottunk elég komolyan, így nem lehet hozzáállni egy mérkőzéshez. Sok hiba belefér egy meccsbe, viszont ezeket mindig meg kell próbálni kijavítani, ez ma nem történt meg. Talán mondhatom azt, hogy egy kicsit arrogánsan játszottunk.

Már három hete beszélünk és készülünk a fiúkkal a hasonló mérkőzésekre. Szerintem mutattunk minőséget az előző mérkőzéseken, de sok esetben talán a szerencse is a mi pártunkat fogta. Bizonyos dolgokat át kell beszélnünk a fiúkkal. Szerintem nekünk van a legjobb csapatunk, de ezt be is kell bizonyítanunk, mindenki, aki pályára lép, ezt éreznie kell. Mindenki keményen dolgozik azért, hogy bekerüljön. Megpróbálunk több lehetőséget adni azoknak a játékosoknak, akik a legtöbbet dolgoznak az edzésen, hiszen nagyon erős ellenfelek állnak előttünk az elkövetkezendő hetekben.”

A jövő szerdai, Slavia Praha elleni BL-selejtezővel kapcsolatban a szakember elmondta, hogy “a játék minden összetevőjében javulnunk kell. A Slavia remek csapat, jó játékosokkal, fizikálisan is erős ellenfélre számítunk. Fel kell nőnünk a feladathoz és támadásban is a legjobbat kell nyújtanunk, mert ez a teljesítmény nem lesz elég a következő hetekben.”