Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: a Bayern ellen bemutatkozhat az utolsó perces igazolás!

Az FC Barcelona Bayern München elleni kerete ha nem is nevezhető teljesnek, bizakodásra adhat okot Ronald Koeman vezetőedzőnek, hogy bevetheti újonnan igazolt csatárát. 

A két sztárcsapat kedd este találkozik egymással a Camp Nouban, ahol biztosan nem lesz ott a gyepen a sérült Sergio Agüero, Ousmane Dembelé páros; a még továbbra sem teljesen egészséges Ansu Fati; valamint a csapat legújabb sérültje Martin Braithwaite.

A hiányzók ellenére azért akad  bizakodásra oka Ronald Koeman vezetőedzőnek, aki számíthat a kisebb sérüléséből felépül Gerard Piquére és Sergino Destre, csak úgy mint Philippe Coutinhóra.

Nem is beszélve arról, hogy első Barcás meccsére készül Luuk de Joong is,. A rutinos holland csatár könnyen a Barca kezdőjébe is találhatja magát honfitársával, Memphis Depay mellet.

Az FC Barcelona meccskerete: 

Kapusok: Marc-Andre ter Stegen, Neto, Inaki Pena.

Hátvédek: Sergino Dest, Gerard Pique, Ronald Araujo, Clement Lenglet, Jordi Alba, Oscar Mingueza, Samuel Umtiti, Eric Garcia, Alejandro Balde.

Középpályások: Sergio Busquets, Riqui Puig, Philippe Coutinho, Pedri, Sergi Roberto, Frenkie de Jong, Nico Gonzalez, Gavi.

Támadók: Luuk de Jong, Yusuf Demir, Memphis Depay.

 

A Barca – Bayern találkozót 21:00-tól az m4 sport élőben közvetíti!