Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leendő klubja odacsábította, azóta hajléktalanként tengődik

Elképesztő történetet osztott meg a napokban hazája médiumával egy pórul járt argentin labdarúgónak, aki a nyáron klubváltásra készült…

 

Igencsak balul sült el Maximiliano Fornari görög kalandja, ugyanis az eddig az argentin másodosztályban játszó középpályás annak reményében utazott Görögországba, hogy a másodosztályú Apollon Larisza szerződteti őt, odaérve azonban szerződést nem kapott, és azóta saját bevallása szerint hajléktalanként tengeti mindennapjait.

“Minden olyan bonyolult volt. Nem tudom, mi történt. Azért hagytam el a korábbi klubomat, mert a görög képviselők formális ajánlatot tettek értem, azonban a szerződés aláírására sosem volt lehetőségem”

– mondta a 26 éves játékos, aki éjszakánként állítólag padokon húzza meg magát Larisza központjában.

Odahaza legutóbb a másodosztályú CA Güemesben játszott, ám egy jobb lehetőség reményében Európába utazott, az Apollon Lariszához, ahová egy fűt-fát ígérő görög játékosügynök csábította, és bár szóban megegyeztek, a szerződés aláírására nem került sor.

Fornari a minap az argentin sajtóban vallott helyzetéről, elmondása szerint még ennivalóra sincs pénze, nemhogy a hazautazására. Bizonyára a mostani jelentkezéssel éppen ezt szeretne megoldani, és legalább kiderülhet, hogy mi állhat a háttérben és kik juttatták őt ilyen helyzetbe, ha valóban igazat állít.