Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elképesztő hiba miatt hiúsult meg a PSG igazolása

Ahogyan arról beszámoltunk, a PSG közel állt ahhoz, hogy megszerezze a Chelsea szélsőjét, azonban a két klub közös akarata ellenére a kölcsönszerződés mégsem jött össze…

(Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images)

A Paris Saint-Germain szerette volna kölcsönvenni a Chelsea létszámfeletti marokkói légiósa, Hakim Ziyech játékjogát, a londoniak játékosa meg is érkezett a párizsiaikhoz, ahol át is esett az orvosi vizsgálatokon, a szerződtetése azonban végül mégsem valósult meg.

A Chelsea azonban egy banális hiba miatt rossz dokumentumokat küldött el, így a szerződést csak az átigazolási időszak lejárta után tudták elküldeni, vagyis a transzfer átlépte a piaczárás időpontját. A PSG hiába lebbezett fel az illetékes francia hatóságnál, a testület a szabályokra hivatkozva elutasította a klub kérését és nem engedélyezték a tranzakciót.

A 29 esztendős szélsőként és irányítóként labdarúgó 2020-ban 40 millió euró ellenében szerződött az Ajaxtól a “kékekhez”. Ziyech bár nagy reményekkel érkezett a Stamford Bridge-re, hiába dolgozott több menedzserrel, egyik alatt sem tudta maradéktalanul megtalálni a számításait. A marokkói légiós mindent egybevetve 98 mérkőzésen 14 gólt szerzett a csapat színeiben, az idei szezonban eddig 15 találkozón vették őt számításba, azonban a kevés játéklehetőség miatt váltani szeretett volna és a PSG tárt karokkal várta volna őt.