Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG-ben folytathatja a Chelsea szélsője – sajtóhír

Francia sajtóinformációk szerint közel az egyezség ahhoz, hogy a Chelsea és a Paris Saint-Germain az átigazolási piac zárásának napján üzletet kössön egymással…

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

A L’Équipe információi szerint az érintett klubok közel állnak a megegyezéshez, hogy a Chelsea marokkói játékosa, Hakim Ziyech kölcsönben a Paris Saint-Germainhez kerüljön.

A 29 esztendős szélsőként és irányítóként labdarúgó 2020-ban 40 millió euró ellenében szerződött az Ajaxtól a “kékekhez”. Ziyech bár nagy reményekkel érkezett a Stamford Bridge-re, hiába dolgozott több menedzserrel, egyik alatt sem tudta maradéktalanul megtalálni a számításait. A marokkói légiós mindent egybevetve 98 mérkőzésen 14 gólt szerzett a csapat színeiben, de az előző idényben hiába szerzett 44 meccsen nyolc találatot, jobbára csak kiegészítő szerepet töltött be. Azt megelőzően az Ajax soraiban 165 találkozó leforgása alatt 49 alkalommal volt eredményes 2016 és 2020 között. Az idei szezonban eddig 15 találkozón vették őt számításba.

Az elmúlt időszakban az olasz bajnok AC Milan komolyan érdeklődött a megszerzése iránt, ám a Rossoneri hónapok alatt nem tudta végrehajtani a megszerzését, így máshol köthet ki.

Ziyech karrierje korábbi szakaszában kizárólag Hollandiában játszott, az általa négy éven át szolgált Ajaxot megelőzően a Heerenveen (2012-2014) és a Twente (2014-2016) futballistája volt.