Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: a bíró gólszerzés közben fújta le a félidőt, a kiesőjelöltnél kiakadtak – videóval

A spanyol bajnokság (La Liga) elmúlt hétvégi fordulójában a kiesés elkerüléséért harcoló Real Valladolid fájó vereséget szenvedett a Sevillától…

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

A Real Valladolid 3-0-ra kikapott a Sevillától, de az első félidő végén gól nélküli döntetlennél a vezetést is megszerezhette volna, azonban egy meglehetősen vitatott jelenet alkalmával Ortiz Arias játékvezető engedett elvégezni egy szögletet a Valladolid javára, azonban egy sikertelen lövés után lefújta a félidőt, közben pedig az ismétlést Sergio Escudero a hálóba lőtte.

A hazaiak tiltakozása ellenére a bíró hajthatatlan volt, a találat időn túl született, így maradt a 0-0-s eredmény, a második félidőben pedig a Sevilla bedarálta a hazaiaakat.

A vitatott ítéletet mérkőzés után a Valladolid tulajdonosa, Ronaldo is számonkérte a játékvezetőn:

“Elfogadhatatlan, ami a Zorilla stadionban történt. Mostanáig igyekeztünk kerülni a játékvezetők döntéseinek nyilvános kritizálását, de ebből elég, magyarázatot követelünk. Az ilyen hibák egy csapat egész idényét befolyásolhatják. De egy dolog biztos: harcolni fogunk minden és mindenki ellen, mert mi vagyunk a Valladolid. A csapatunk, a szurkolóink és a városunk mindent beleadtak, ezt senki sem fogja elvenni tőlünk” – írta Twitter-oldalán a korábbi klasszis brazil labdarúgó.

A Valladolid jelenleg az utolsó bennmaradó helyet foglalja el a La Ligában és minden egyes pontra szüksége lenne a szezon hajrájában a bennmaradásért folytatott küzdelemben.