Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Menesztették Ranierit a Leicester City éléről – hivatalos

A Leicester City vezetősége menesztette a csapat éléről Claudio Ranierit aki az előző szezonba órási bravúrt hajtott végre és bajnokságot nyert a rókákkal, a hírt a klub honlapján is megerősítették.

ranieri001 www.dailymail.couk

A Leicester City hivatalos honlapján jelentette be, hogy Claudio Ranierit menesztették a csapat éléről. A 65 éves szakember 2015 júliúsa óta volt a Leicester menedzsere, amely a kiesés ellen harcolt, de sikerült kiharcolni a bennmaradást. A következő szezonban pedig jött minden idők legnagyobb futballbravúrja és a rókák megnyerték a Premier League 2015/2016-os szezonját nem kis meglepetésre.

2017-ben a Leicester csak egy pontot szerzett  a lehetséges 18-ból, és Vardy és Mahrez sem a legjobb formájában tündököl idén. A Bajnokok Ligájában azonban a nyolccadöntőbe jutott a Leicester, és komoly esélyeik vannak továbbjutásra is a Sevilla ellen, miután idegenben 2:1-re ugyan kikaptak, de idegenben értékes gólt szereztek.

A 65 éves szakember olyan csapatok irányított már pályafutása során, mint a Fiorentina, Napoli, Valencia, Atletico Madrid, Chelsea, Parma, Juventus, As Roma, Inter és a Monaco.