Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazília: Kaká szerint a Milan új sztárja a jövő kulcsa

Nagyon optimista a brazil válogatott és a Milan jövőjét illetően a két gárda korábbi frontembere, a világbajnok Kaká. A volt középpályás a visszavonulása óta meglehetősen csendes életet él, azonban a minap egy nagyon érdekes párhuzamra hívta fel a figyelmet.

A Milannal eltöltött időszakában egy korszakos csapat vezéregyénisége volt Kaká, aki alighanem kissé fájdalommal láthatja, hogy a mai utódok nem éppen a korábbi fényben tündökölnek. A Milan legfőbb idei küldetése a Bajnokok Ligáját érő első négy hely valamelyikének elérése az olasz bajnokságban. Ebben a célban nagy segítségére van a csapatnak a két, januárban igazolt tehetség: Piatek és Paqueta. Utóbbi ma is ott van a brazil válogatott keretében, akik a tavalyi világbajnoki résztvevő Panamával mérik össze az erejüket.

Kaká a mai meccs apropóján nyilatkozott a Sky Sports-nak, kifejtve abbéli véleményét, hogy mind a Milan, mind a „Selecao” jövőbeni sikereinek letéteményese lehet a 22 esztendős Paqueta:

„Ez a Milan és a Brazília közti kapcsolat gyönyörű. Paqueta Brazíliában nőtt fel, a Flamengoban játszott. Most pedig a „Piros-feketéknél” van. Meg fogja csinálni, hogy nagyszerű történelmet írjon. Azt hiszem készen áll arra, hogy bizonyítson a pályán. Készen áll a válogatottra is, játékban kell lenni, hiszen nagyon jó a technikája. Gattuso sokat segített neki, hogy növelje a tudatosságát.”

– fényezte kései utódját, Kaká.