Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sampdoria: Nagy tehetségek távoznak

Tegnap este a Sampdoria együttese hazai pályán is legyőzte a már bajnok Juventust a Serie A utolsó fordulójában. A szezonban csak a genovai kiscsapat volt képes idegenben és hazai pályán is legyőzni a torinói Zebrákat. A mérkőzés után a csapat trénere Delio Rossi nyilatkozott, melyben elárulta, hogy két tehetség biztos elhagyja a klubot. Az egyik Icardi, aki már az Internazionale játékosa, a másik pedig Andrea Poli, akiről még nem tudni, hogy hova igazol.

“A Juve klasszisához nem férhet kétség, így talán csak véletlen egybeesés, hogy pont nekünk sikerült kétszer is nyerni ellenük. Mindenesetre nagy fegyvertény, hogy újra két vállra fektettük Olaszország bajnokát. Tisztában vagyok vele, hogy néhány játékosom távozik a klubtól. Mauro Icardi például biztosan, ha megfelelő ajánlatot kap, és amennyire én tudom, sajnos ez az ajánlat már megérkezett egy ideje. Obiang és Krsticic? Valakinek maradnia kell, nehogy egyedül legyek a következő szezon első meccsén! Aztán itt van Poli, aki biztosan elhagyja a csapatot a nyáron.” – nyilatkozta Rossi a győztes meccs után.

Jól látható, hogy a Samp együttese a következő szezonra alaposan meg fog gyengülni, így a vezetőségnek, tehetséges és olcsó fiatal játékosok után kell néznie. Ha azonban nem sikerül új játékosokat szerezni vagy a leigazolt játékosok nem válnak be, akkor komoly gondban lehet a csapat jövőre.

Báló Bence