Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Milan játékost igazolt a Verona

A frissen feljutó Hellas Verona első komolyabb igazolását hajtotta végre. A klub Massimo Donati-t igazolta le a Palermo együttesétől.

A Verona csapata nem szeretne úgy járni, mint az elmúlt szezonban a Pescara. A Delfinek nem erősítették meg eléggé a keretüket a Serie A-hoz, s meg is lett az eredménye. Fordulókkal a bajnokság vége előtt kiestek. A frissen feljutó Verona tesz az ügy érdekében, s erre tökéletes a Palermo kiesése. Zamparini együttesétől ugyanis több minőségi játékos is távozhat, hisz nem szeretnének a Serie B-ben szerepelni. Így van ezzel Massimo Donati is, aki a már említett Verona csapatához csatlakozik. Az átigazolás díját nem hozták nyilvánosságra. Körülbelül 1-1,5 millió euró lehetett a transzfer.

A 32 esztendős középpályás egy igazi költöző madár. Pályafutása során a leghosszabb idő, amit egy csapatnál töltött az maximum 2,5 fél szezon volt. Karrierje elején megfordult az AC Milan együttesében, valamint több Serie A-s kiscsapatban is. Külföldön a Celtic csapatát erősítette, akikkel a Bajnokok Ligájában is szerepelt.

Báló Bence