Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Markonak jó lelke van!”

Az SV Werder Bremen osztrák támadóját a tavasszal kizárták az edzésekről, az őj tréner első benyomásai azonban jók a futballistáról.

Thomas Schaaf, a Werder Bremen korábbi és egyben legendás edzője nem tudott mit kezdeni az osztrák válogatott Marko Arnautovic-al. Az új mester, Robin Dutt azonban megtalálta a nehéz természetű futbalistával a közös hangot, úgy néz ki, hogy Arnautovic ismét meghatározó tagja lehet a csapatnak.

“Természetesen van a csapatnak egy előtörténete, de mi mindent nulláról kezdünk.” – így Dutt.

Arnautovic az előző idényben eddigi legjobb formáját produkálta német légióskodása során, meghatározó tag lett belőle a Weser- parton, ötször volt eredményes nyolc előkészítése mellett a 24 esztendős játékos. A 27- szeres válogatott felől több európai élcsapat is érdeklődött, ám a úgy tűnik, hogy marad Bremenben.

“A külső mögött egy ambiciózus, fiatal ember rejtőzik. Nem akarom rossz fényben feltüntetni őt, nagyon jó lelke van.” – mondta Dutt a Bild-nek, majd így folytatta: “Minden játékos igényel egy individuális megszólítást, ez Markonál is működik.”

Az új tréner kapcsán Arnautovic is megszólalt: “Tudja, hogy lehet velem kijönni. Számomra az edző tökéletes! Sokat megy oda a játékoskohoz, ami nagyon kellemes.”

Kostyál Balázs