Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan és a ManU is Songot akarja

Az FC Barcelona kameruni válogatott játékosa könnyen lehet, hogy ismét Angliában rúgja a bőrt, de olsz kérője is akad.

Alex Song számára nem úgy kezdődött ez a szezon, ahogy tervezte. A Barcelona 26 esztendős középpályása mindössze kétszer kapott lehetőséget eddig: egy bajnoki találkozót játszhatott végig a két perces Spanyol Szuperkupa bevetése mellett. Az elédetlen futballista nem véletlen, hogy 2017-ig szóló szerződése ellenére a távozáson spekulál.

Az ilsussidiario.net nevű olasz forrás szerint az AC Milan komolyan érdeklődik Song felől. A forrás azt is tudni véli, hogy miképpen csalná Milano városába a Barca játékosát: El Shaarawy-t és további 10 millió eurót adnának az olaszok a Katalánoknak a kameruni futballistáért.

De nem csak olasz, hanem angol csapat is vinné Songot. A korábban az Arsenalt szolgáló játékost a Manchester United szerződtetné, a Vörös Ördögök ugyan az átigazolási periódus utolsó óráiban megszerezték Marouane Fellaini játékjogát, de a Daily Express szerint tovább erősítenének a középső szekciójukon. A szigetországi csapat is a Milánhoz hasonlóan a januári átigazolási időszakban kaparintaná meg Songot.

Az AS írása alapján egyébként Song a télen elhagyá a Barcelona együttesét, elégedetlen azzal a szerepkörrel, amit jelenleg betölt. A középpályás egyébként 2012 nyarán érkezett Spanyolországba, előtte az Arsenal labdarúgója volt.

Kostyál Balázs