Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Salzburg sztárját figyeli a ManCity

Az osztrák listavezető több játékosa is kivívta magának európai élcsapatok figyelmét, a szenegáli légióst a szigetországba vinnék.

uefa.com

A Red Bull Salzburgot pár forduló választja el attól, hogy a Tipp3 Bundesliga győztesének mondhassa magát, valamint az Európa Liga nyolcaddöntőjében, az FC Basel ellen is jól állnak – gól nélküli döntetlen született Svájcban. A Roger Schmidt által kormányzott legénység természetesen már nevet szerzett magának az öreg kontinensen, a kiemelkedőbb tehetségeket pedig már megfigyelés alatt tartják a top-klubok.

Az FC Basel elleni találkozón a ‘Sunday Mirror’ szerint a Manchester City játékosmegfigyelői is helyet foglaltak a tribünön. A kékek Sadio Mané játékára voltak kíváncsiak. A 21 esztendős szenegáli szélső nem véletlenül szerepel a City listáján, hiszen a bajnokságban 12 gólja és 12 asszisztja van, az EL-ben pedig további öt találatot jegyez.

Mané egyébként második szezonját tölti Mozart szülővárosában és remekül érzi magát. Egy nemrégiben adott interjújában azt is elmondta, hogy egyáltalán nem spekulál a csapatváltáson, hiszen Salzburgban is megvannak a lehetőségek a fejlődésre.

A 13-szoros válogatott szerződése 2016 nyaráig érvényes, piaci értékét 5 millió euróra taksálja a Trasfermarkt.

Galeß