Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fellaini: „Nem volt szándékos, az állkapcsa csak visszapattant”

Valami nagyon, de nagyon elborulni látszik a Manchester United háza táján. Az még egy dolog (bár nagyon súlyos), hogy Marouane Fellaini már-már a könnyű testi sértés határait súrolta, a City elleni bajnoki rangadón. De az, amit a minap a sajtóban megengedett magának, talán több a soknál.

Fellaini ugyanis elképesztő magabiztosságról (pofátlanságról?) tett tanúbizonyságot azzal, amit a Daily Mailnek nyilatkozott. A Manchester United középpályása ugyanis nemes egyszerűséggel azt állította, hogy már pedig az ő könyökösében nem volt semmiféle szándékosság, ezért nem is érdemelt volna piroslapot, ha kapott volna. Bár a belga csillag nem tagadja, hogy valóban komoly ütközés volt, szerinte az egész csak a labda megtartásáról, illetve megszerzéséről szólt.

„Nem tudom pontosan mi történt, de én biztosan nem szándékosan csináltam. Emeltem a karomat, hogy megvédjem az általam birtokolt labdát, és Zabaleta visszapattant rólam. Ő szerencsétlen volt, ahogy egymáshoz értünk. Az én mozdulatom szerintem nem volt agresszív. Ez egy védekező lépés volt, hogy megvédjem a labdát.” – nyilatkozta, az FA esetleges eltiltásától a jelek szerint nem túlzottan félő Fellaini.

Balogh József